Van mijn Hand – 12

S t o r y  o f   m y  l i f e


… Moment van keerpunt

Zingeving aan mijn leven werd het thema dat onder een vergrootglas werd gelegd.
Ik bemerkte dat hetgeen ik tot dan toe gedaan had, geen vervulling meer gaf. Er was ‘iets’ in mij dat om ruimte en aandacht vroeg.

… Pas op de plaats

Er brak een periode aan waarin ik mij liet inspireren door diverse bronnen om mij heen en het gevoel dat ik erbij had, mijn impressies. Mijn blik richtte zich meer van buiten naar binnen: ruimte voor zelfonderzoek, bewust wording, bewustzijn en de vraag: ‘wie ben ik?’ en ‘wat wil ik?’ Ik groeide als het ware van Zorgen en Verzorgen naar Helpen vanuit authenticiteit.


… Creativiteit

kreeg een nieuwe vorm. Ik werd gegrepen door de Magie van Kralen en Expressie zonder Woorden.Tijdens het stille kralen, noem het meditatief kralen, werd ik mij bewust van de onophoudelijke gedachtenstroom en de misvatting over mijn vervormde zelfbeeld. Met en met groeiden de inzichten en er ontstond meer helderheid, meer rust.

… Leren

door ervarenStap voor stap heb ik het leven leren erkennen en waarderen als een proces van deconditioneren, innerlijke bevrijding; bewust wordend van Zijn.


… voor jou

Herkenbaar? Spreekt jou dit aan? Voor mensen die voelen dat ze op een keerpunt in hun leven staan, bied ik kralenworkshops aan.In de driedelige Kralenworkshop ‘Vriendschap” ga je twee vriendschapsbandjes maken.


De eerste maak je voor jezelf. Jij bent in jouw leven je allergrootste vriend. Een tweede vriendschapsbandje geef je cadeau aan een ander. Aandachtsoefeningen en inspiratie maken deel uit van de workshops.

Kralenworkshop

Kralenworkshop ‘Vriendschap. Serie van drie meetings van elk 2,5 uur Inplannen in overleg. totaalprijs van € 100,00 inclusief materiaal en koffie/thee. Betaling vooraf.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Birgit

Kralen workshop